torsdag 25 september 2008

inför helgen

när man efter en kvälls ölande i goda vänners lag kommer hem och finner sig själv vika in och hänga upp kläder i sin garderob exakt på sin rätta plats kommer man till någon slags insikt. vet ej ännu vad denna insikt är, men någon borde det ju vara.

på tal om ölande vill jag inför lönehelgens eventuella barkande tipsa om en misärhärlig låt från atmospheres when life gives you lemons, you paint that shit gold. i bakissyran och fylleångesten kan man med denna låt påminna sig om att det finns andra som i sin bakishet har det jävligare än en själv, alternativt har det lika jävligt som en själv...

lyssna på texten, vänner. det är en helt fantastisk upplevelseskildring!

your glass house:

http://www.youtube.com/watch?v=WxLX6-E1zbE

mellan karaokeylen på gröne jägaren spelades för övrigt den fantastiska bad mama jamma. mina tankar for oundvikligen till en exceptionellt bra breaks-platta jag fick för ett tag sen.. mackish, denna är till dig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Babe, när ska du publicera något alster som du skrivit för plugget? den där du snackade om på rim!? jag hurra. Och du tack för bra låtar du lägger upp swt az!!!!

djaza sa...

nu ligger den uppe babe!! kul att du gillar musiken! tusen tack för senast förresten! var helt ljuvligt att få se dig! puss puss