tisdag 4 augusti 2009

bum swag ya fackin maggot!

han är tillbaka. mannen du hatar. mannen du älskar. starta nåt? mannen, du skämtar! fortfarande luffarstyle. fortfarande nasty. får fortfarande brudar att bli blöta i sina panties.

ja folk, det är sant. mächy har äntligen, äntligen släppt sitt mixtape för allmän behöran! namnet på skapelsen är tre år senare mixtape.

första singeln, titulerad tillbaka är en grov aptitretare för det resterande tapet. produktionen är mastig, rycker tag i en och är naturligtvis signerad swing tech.

mächy visar med sin lyrik exakt vem det är som äger söderorts rapscen. igår. idag. imorn. för alltid.

med glimten som alltid: säger du är gata men har lika mycket street cred som d-flex.

hahahaha. jag gillar inte... jag älskart!!

det spår som genererat flest lyssningar i djazaort är tacksamheten vid taxametern. en underbar hyllning till väster- och söderorts alla ljuva efterfester. helt fantastisk låt. skön öppning och fantstiska rader från makkan i industrin och med ljuva, nästintill drömska, old schoolluktande beats från dj mat .

efter sista beställning och ölen är tom, så fyller vi taxibil för efterfest i söderort. stannar vi nattmacken med svarttaxin för platta lapin.

skivan finns att tanka hem gratis på mybestfriendismygrind.com. där kan du även läsa pressreleasen och lär-lär-lära dig mycket mer om mächy.

LADDA LADDA FÄÄÄST!

stor STOR upp till mächy! är tjockt stolt över dig!!


Inga kommentarer: